A www.kismamaajandek.hu sütiket használ. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához.

Kismama vélemények

Várandós kismamának ajándék - vélemények

Várandós kismamának ajándékSokan elkövetik azt a hibát, hogy csak a kisbabára gondolnak, amikor várandós kismamához mennek vendégségbe, vagy újszülöttet látogatnak. Természetesen fontos, hogy a babát ne hagyjuk ki az ajándékozásból, hiszen ilyenkor sok mindenre szükség lehet, de aki igazán fog emlékezni arra, hogy kitől milyen ajándéktárgyat kapott: az a kismama.

Lepd meg a kismamát olyan ajándékkal, ami igazán hasznos számára. Olvasd el, kinek milyen örömöt szerzett már eddig a Pocifix baba mama párna!


 „Tisztelt Kocsis L. Erika! A Pocifix párnával nagyon meg vagyok elégedve. Szülinapomra kaptam meg, még a postás is pont aznap hozta ki. Jelenleg is azt használom, itt vagyok fél oldalt rádőlve. Max. 1 hetem van a szülésig már a kórházi cucc összepakolva. A csomag tetején van egy cetli, amire az utolsó pillanatig használt dolgok kerültek, miket még be kell rakni induláskor. Ezek a telefon + töltő, ill. párna. Viszem magammal. Ragaszkodásom önmagáért beszél. Üdvözlettel: Loborik Tímea, Pásztó”


Várandós kismamának ajándék„Kedves Erika! Férjem továbbította az e-mailjét. Szívesen küldök véleményt a Pocifix párnáról, mert nekem bevált. Igaz, hogy a csomag kibontásakor az volt az első gondolatom, hogy a párna ár-érték arányban eltúlzott, de a használat során végül letettem mellé a voksom. Segít az éjszakai alvásban, pihenésben így a 8. hónap végén is. További sikeres munkát Önöknek! Üdvözlettel, B. Csete Orsolya”


 „Kedves Erika! Nagyon elégedett vagyok a Pocifix-szel. Így a 8. hónapban elmaradhatatlan társammá vált, mert elég nagy apocakom és mind az ülés, mind az éjszakai alvás problémákat okozott korábban. Sokat forgolódtam éjszaka és mindig elzsibbadt hol az egyik hol a másik oldalam. Most már egy oldalon is végig tudom aludni az éjszakát és pihenten ébredek, mert a Pocifix leveszi a terhet a csípőmről. Nekem úgy is bevált, ha a változatosság kedvéért a hátamat támasztom alá vele oldalt fekvésben és nekidőlök. Így úgymond fél hanyatt fekvésben vagyok. Ilyenkor persze egy másik párnát is kell használni a pocak alátámasztásához is, de ez megoldható. Fotelben is használom olvasáshoz, TV-nézéshez, mert egyenesen tartja a gerincemet és nem érzek nyomást a hasamon. A legújabb pedig, hogy utazáshoz is magammal viszem az autóba. Már alig várom, hogy a kisbabánk is megtapasztalhassa az előnyeit! Köszönettel és üdvözlettel: Molnár Mariann”


 „Kedves Erika! Nagyon kedvelem a Pocifix párnát, soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen "egyszerű" szerkezettel könnyebbé varázsolhatom mindennapjaimat. Igaz nem mindig pont arra használom, amire kitalálták :), pl. már fotelba a hátam megtámasztásának is jó, de használtam rendeltetésszerűen is, mivel már megvolt a baba mikor vettem. Elsősorban a pici megtámasztására szoptatáskor. Most már próbálkozom hason ráfektetni, mint ahogy a képen is látszik. Kicsit túlragoztam, egyszóval köszönöm a kérdést, tökéletesen elégedett vagyok. :) További szép napot!
Üdvözlettel: Vargha Ilona”


 „Kedves Erika! Kisfiunk 2 hónaposan kapta meg  Pocifix párnáját. Nagyon sokat bukott, ezért döntöttünk mellette. Addig szinte csak oldalt mertük letenni, háton sosem. Első perctől kezdve imádja, amikor először ráfektettük, széttette a kezeit és egy hatalmasat aludt rajta. Mi nem éjszakára használjuk, mert annyit ficereg, hogy letornázza magát róla, inkább nappali pihenő párnának a nappaliban. Nagyon szeretjük, ha rajta van, nem csak a plafont látja, hanem minket is, mivel a feje kicsit magasabban van. Köszönettel: Birta Veronika”


 „Kedves Erika! A Pocifix párnát én szülés után rendeltem meg a kisfiam mozgásfejlődésének elősegítése, illetve a nyakizmok erősödése céljából. A párnával meg vagyok elégedve. Nem tudtam, hogy ez a párna létezik, interneten találtam rá. Ha tudtam volna róla, akkor már terhesség alatt megrendeltem volna. Mivel hatalmas hasam volt, így biztos segítségemre lett volna a pihenésben, alvásban. Ha lesz majd még egy babám, akkor már terhesség alatt is fogom tudni használni. Üdvözlettel: Kanizsai Orsolya”

 

Ha érdekel még több vélemény, akkor itt megtalálod! >>>